(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Marinované medailonky
Potřebné ingredience
Vepřové maso (panenka, plecko, kotlety a může být i kuřecí maso) Marináda: 1,5 dl oleje, 1 pol. lžíce kečupu, 1 pol. lžíce plnotučné hořčice, 1 menší cibule, 3 stroužky česneku, sůl, pepř, 1 lžíce koření (používám Gyros nebo Staročeské), 1 pol. lžíce medu, 1 pol. lžíce sójové omáčky, 1 pol. lžíce worcesteru.
Postup přípravy
Všechny suroviny na marinádu rozmixujeme. Maso nakrájíme na menší kousky a naklepeme. Smícháme s marinádou, přikryjeme alobalem a necháme 2 dny uležet. Smažíme na oleji.
Příloha: smažené brambůrky
Tentokrát jsem použila panenku, kterou jsem nakrájela na plátky a marinovala pouze 3 hodiny a byla výborná. Přeji Vám dobrou chuť.
Příloha: smažené brambůrky
Tentokrát jsem použila panenku, kterou jsem nakrájela na plátky a marinovala pouze 3 hodiny a byla výborná. Přeji Vám dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Nadik71
(upraveno)
9. 6. 2014, 13:00
jdu to naložit
laskonka333
(upraveno)
8. 12. 2013, 8:07
lidare
(upraveno)
1. 6. 2012, 10:34
mám kuř.prsa tak dneska naložím,bezva tip
aknalb6677
(upraveno)
1. 6. 2012, 10:19
Masíčko už mám naložené